PIZZABUND
Pane pinsa er en ny italiener fra BrødCooperativet
Pane pinsa er pizzaens romerske fætter med en mere luftig dej. Det skyldes både melet, og at dejen bliver trykket ned med fingrene, så der dannes små skyformationer. Med pane pinsa kan du hurtigt lave lækre pizzaer eller pinsaer, der smager, som englene synger.

Sådan serverer du pane pinsa, der smager af meget mere
Varm din ovn op til 250 grader. Fyld dit favoritfyld på dit pane pinsa – og husk, at mere ikke altid er bedre. I Italien holder man igen med fyldet for at undgå, at brødet bliver for vådt. Bag din pinsa i 5-6 minutter og hold øje med, at din topping ikke brænder på.
Hvad skal dit pane pinsa smage af?
Bliv inspireret her:
- Nyd en klassiker med tomatsovs, frisk mozzarella i mindre stykker, revet parmesan, ekstrajomfru olivenolie og frisk basilikum
- Forkæl dig selv og familien med frisk mozzarella i mindre stykker, revet parmesan eller pecorino, ekstrajomfru olivenolie. Når pinsaen er bagt, topper du med parmaskinke og frisk rucola
- Overrask med en hvid pinsa med kogt kartoffel i tynde skiver, Thise creme fraiche 38 %, revet parmesan eller pecorino, hvidløg, frisk rosmarin og ekstrajomfru olivenolie.
- Prøv den helt enkle med Thise hvidløgssmør og frisk bredbladet persille
- Lav et lækkert madbrød med olivenolie, revet citronskal og havsalt

Pane pinsa er meget mere end bare pizza
Et lunt pane pinsa smager skønt til en stor skål salat. Skærer du et pane pinsa i stænger, er det også helt perfekt til hummus, pesto eller en lækker romescosauce.
Vidste du, at vi også tilbyder fersk pizzadej i BrødCooperativet? Dejen er koldhævet i op til 72 timer og kan købes på køl i butikken.
*Føres ikke i alle butikker