Fastelavn Header 1820X695px

Det smager af fastelavn

Masser af kendte og nye favoritter*

Vi fejrer fastelavn med et stort og farverigt udvalg af fastelavnsboller, hvor der er noget for enhver smag. Du kan glæde dig til lækre fastelavnsboller med fløde og masser af smag. Traditionen tro er der også gammeldags fastelavnsboller og wienerbrødsfastelavnsboller, hvor begge slags er med creme eller syltetøj. Er du vild med kardemomme, kan du nyde vores svenskinspirerede gæster til fastelavnsfesten. Det er dejlige semlor, der er bløde kardemommeboller med fyld.

*Ikke alle de viste varianter føres i alle butikker

Fastelavn Samlet 900X900px

Ingen grund til ballade

I BrødCooperativet udvikler vi selv alle vores fastelavnsboller med vores klassiske wienerbrød som det sprøde fundament. Hos os får du høj kvalitet til en pris, hvor alle kan feste med. Som du kan se her, så er der med vores store udvalg af fastelavnsboller ingen grund til ballade. Kig forbi og se, hvad BrødCooperativet i din lokale butik frister med.

Fastelavnsboller med fløde

Er det den lækre kombination af wienerbrød, rigtig fløde og masser af smag, der får dig i fastelavnshumør? Hvis ja, så har du flere favoritter af vælge imellem.

Fælles for dem alle er den lækre bløde fløde og udvalgte råvarer, der hver især giver sin særlige smag til din oplevelse.

36973 Bc Fastelavn Website 900X900
Fastelavn Solbaer 900X900px

Fastelavnsbolle med solbær og fløde

Ud over fløde er den todelte wienerdejsbolle fyldt med solbærmarmelade og en luftig hindbærmousse, der giver en skøn, frisk smag.

Fastelavn Nougat Karamel 900X900px

Fastelavnsbolle med nougat, karamel og fløde

En lækkerbisken, hvor wienerdejsbollens bund fyldes med karamelsauce og derefter med flødenougatmousse. En skøn kombination af sødme og milde smage.

Fastelavn Hindbaer 900X900px

Fastelavnsbolle med hindbær og fløde

Det syrlige og flødens fedme klæder hinanden i en fastelavnsbolle, hvor bunden først dækkes af hindbærmarmelade og derefter af en krans af flødeskum smagt til med hindbærmarmelade og konditorcreme.

Fastelavnsbolle med konditorcreme

Her er fastelavnsbollen til dig, der sætter pris på konditorcreme, der på en og samme gang er både fyldig og luftig. Den lækre bolle er drysset med flormelis.

Fastelavn Floedecreme 900X900px
Fastelavn Semlor 900X900px

Sig hejsan til vores semlor

Vores semlor er inspireret af den svenske klassiker. Semlor er bløde boller med kardemomme, som vi fylder med marcipancreme og topper med masser af flødeskum.

Nyd fastelavnsboller af den gammeldags slags

Du kan selvfølgelig også nyde vores gammeldags fastelavnsboller af blød dej og med en dejlig creme. Du kan også vælge mellem mange sprøde wienerbrødsfastelavnsboller uden fløde. Der er helt sikkert en til lige din smag.

Fastelavn Boller 900X900px

Kig forbi og kom i fastelavnshumør i BrødCooperativet!

Find din lokale butik her